HUQÍQÍY BILIMLER TIYKARÍNDA AKADEMIYALÍQ LICEY OQÍWSHÍLARÍNÍŃ PUQARALÍQ POZICIYASÍN RAWAJLANDÍRÍW - Orınbetov, N.T. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada huquqiy bilimlar asosida yosh avlodning, ayniqsa, akademik litsey oʻquvchilarining fuqarolik tushunchasini, fuqarolik tuygʻusini va fuqarolik pozitsiyasini rivojlantirish omillari haqida soʻz etiladi.
Keywords: globallashuv; fuqarolik; fuqarolik pozitsiyasi; qadriyatlar; huquqiy ong; huquqiy ta’lim; huquqiy tarbiya; huquqiy madaniyat