Issiqlik nasosidan foydalanish samaradorligini tahlil qilish - Qtaybekov, M.Q. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu ishda adabiyotlarni ko'rib chiqish asosida issiqlik nasoslaridan samarali foydalanish imkoniyati keltirilgan. Turli sohalarda issiqlik nasosidan foydalanishning energiya samaradorligi masalalari ko'rib chiqilgan.
Keywords: issiqlik nasosi; issiqlik ta'minoti tizimi; energiya samaradorligi; energiya tejash; samaradorlikni oshirish