ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ФИЗИКАГА ОИД КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА МОБИЛ ДАСТУРИЙ ВОСИТАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Жамолова, Ш.; Жўраев, Ҳ. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақолада мобил дастурий воситалар, уларнинг таълим жараёнини ташкил қилишдаги аҳамияти, фанларни ўқитишнинг методик ташкилий-асослари негизида мобил дастурий воситалардан фойдаланиш имкониятлари, ўқувчиларнинг физика фанига доир компетенцияларини ривожлантиришда мобил дастурий воситалардан фойдаланишга доир маълумотлар баён қилинган.