ЎЗБЕК МАРОСИМ ФОЛЬКЛОРИДА ТУХУМ БИЛАН БОҒЛИҚ МАГИК ҚАРАШЛАР - Худайқулова, Л.А. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ушбу мақолада ўзбек маросим фольклорида тухум билан боғлиқ урф-одатлар ва у билан боғлиқ магик қарашлар ҳақида фикр юритилади.