БЎЛАЖАК ИНГЛИЗ ТИЛИ ЎҚИТУВЧИЛАРИДА НУТҚ ФАОЛИЯТИНИНГ ГРАММАТИК КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Жуманазаров, У.У. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мақолада чет тилидаги нутқнинг грамматик томонини ўқитиш мазмунининг лингвистик, услубий ва психологик таркибий қисми, шунингдек, бўлажак инглиз тили ўқитувчиларида грамматик кўникмаларни шакллантириш босқичлари ҳақида сўз юритилган.