MOLEKULYAR FIZIKA VA TERMODINAMIKA ASOSLARIDAN NOSTANDART DARSLARNI MUSOBAQA SHAKLIDA TASHKILLASHTIRISH METODIKASI - Xujanov, E.B.; Baratov, J. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqola umumiy oʻrta ta’lim maktablarida molekulyar fizika va termodinamika asoslarini oʻqitishda nostandart topshiriqlardan foydalanish hamda oʻqitish metodikasini takomillashtirishga qaratilgan.
Keywords: noan’anaviy dars; dars-musobaqa; molekulyar fizika; test; oʻyin; frontal anketa; temperatura; oʻlchov asboblari; ekspress - soʻrov; mantiqiy fikrlash; kuzatish; tajriba