ФИЛОЛОГ ТАЛАБАЛАРГА ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎҚИТИШДА СТИЛИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МОДЕЛИ - Джумамбетова, Д.К. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақолада замонавий инглиз тили стилистикасини ўқитишда миллий-маданий ёндашув орқали уларда стилистик компетенцияни шакллантириш масалалари таҳлилга тортилган.