SHEBER PEDAGOG QANDAY BOLÍWÍ KEREK? - Ernazarov, N.E. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada o'qituvchining pedagogik ko'nikmalarga bo'lgan ehtiyoji, o'quvchilar bilan pedagogik mahorat asosida muloqot qilish qobiliyati, o'qituvchining o'quvchilarga nisbatan do'stona munosabatini shakllantirish va ta'lim sifatini yaxshilash uchun sog'lom muhitni yaratish kabi masalalar ko'rib chiqiladi. Zamonaviy o'qituvchiga mos keladigan xususiyatlar keltirilgan.
Keywords: professionallik daraja; intellektuallik; pedagogika; maxsus; individual; master-klass; texnologiya; mas'uliyat