ЎЗБЕК ТИЛИ МОРФОЛОГИЯСИНИНГ ШАКЛЛАНИШИНИНГ ДАСТЛАБКИ БОСҚИЧЛАРИ ХУСУСИДА - Қадиров, Қ.А.; Аминова, С. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada o'zbek tilshunosligining shakllanishini o'rganishning ba'zi masalalari muhokama qilinadi.