ЛИСОНИЙ ҲОДИСАЛАРГА ПРАГМАЛИНГВИСТИК ВА ЛИНГВОПРАГМАТИК ЁНДАШУВ ҲАҚИДА - Эрназарова, М.С. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мақолада лингвистик прагматика ёки прагматик лингвистиканинг тилшунослик ва прагматикага алоқаси масаласини, уларнинг ўрганиш объектини ойдинлаштириш зарурати, фанда прагматик лингвистика лингвистик прагматикадан фарқланмаганлиги туфайли уларнинг тадқиқ объектларини белгилаш масалалари ҳақида сўз юритилган. Ҳар бир ҳодиса холис номлаш тамойилига кўра таҳлил қилинган.