МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАРИНИ МИЛЛИЙ ҒОЯ РУҲИДА ТАРБИЯЛАШДА МЕДИАМАХСУЛОТЛАРИ ЎРНИ - Шерманова, Ф. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада ёш авлод дунёқарашини шакллантиришда электрон медиа воситаларнинг таъсири, медиахавфсизликни таъминлаш чора тадбирлари кўриб чиқилган.