БЎЛАЖАК ТАРБИЯЧИЛАРНИ КАСБИЙ ФАОЛИЯТГА ТАЙЁРЛАШДА ИНКЛЮЗИВ КОМПЕТЕНТЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШ – ПЕДАГОГИК МАУММО СИФАТИДА - Қаюмова, Д.Н. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада бўлажак тарбиячиларни касбий фаолиятга тайёрлашда инклюзив компетентликни ривожлантириш педагогик муаммо сифатида талқин қилинади. Инклюзив компетентликни ривожлантириш қадриятлар тизими ва қадриятли шарт-шароитлари илмий таҳлил этилади.