МУСИҚА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ КАСБИЙ ТАЙЁРЛАШНИНГ ИЛМИЙ - ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Халилов, Ф.Н. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мазкур мақолада мусиқа ўқитувчилари касбий малакаларини оширишга доир фикр ва мулоҳазалар юритилган.