ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ - Аҳмедов, Ф.Қ.; Кулбоев, Н.С.; Кўлдошев, С.Ф. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада жисмоний маданият фанининг таьлим тизимидаги ўрни ва аҳамияти, уни ўқитиш орқали шахсни нафақат жисмоний жиҳатдан, балким ҳар томонлама баркамол этиб тарбиялашга йўналтирилган функцияларини ёритиб беришга қаратилган.