JÁMIYETTI DEMOKRATIYALASTÍRÍWDÍ JAŃA BASQÍSHQA KÓTERIWDE SHAŃARAQ INSTITUTÍNÍŃ ORNÍ - Allambergenov, A. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Mustaqil O’zbekiston Respublikasıda jamiyatni demokratiyalastirish va yangi bosqıshqa kotarishda oila institutining ornı ilmiy jihatdan asoslab beriladi.