ТАЪЛИМ ТАРАҚҚИЁТИ ҲАМИША ДОЛЗАРБ: ТАЪЛИМ ОЛИШ ҲАММА УЧУН ОЧИҚ - Елмуратова, А.; Алламбергенова, Б. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мазкур мақолада Янги “Таълим тўғрисида”ги Қонун ва унга киритилган янги таълим шакллари ҳақида фикр юритилади, шу билан бирга инклюзив таълимнинг аҳамияти ва унинг қонунда акс этиши ёритилган.