ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ПЕДАГОГИК ЖАРАЁНЛАРНИ БОШҚАРИШ ТАМОЙИЛЛАРИ ВА КОНЦЕПТУАЛ АСОСЛАРИ - Норова, К.Ю. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Олий таълим муассасалари учун педагогик жараёнларни бошқаришда бўлажак мутахассисларни рақобатбардош ва жаҳон стандартларига жавоб бера оладиган юқори салоҳиятли кадрларни тайёрлаш муҳим аҳамият касб этади. Бинобарин, олий таълим муассасаларида “Таълим менежменти” ўқув курсини ўқитиш нуқтаи-назаридан педагогик жараёнларни бошқариш ва ташкил қилиш муҳим аҳамият касб этмоқда.