BaslaWÍsh tálimde PánLer integraciyasÍ TiykarÍnda bilim sapasÍn arttÍrÍW - Nagmetova, N.M. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Maqolada hozirgi kunda integratsiyalash tendensiyasi holatida maktablarning bilimlari mazmuni, boshlang’ich ta’limda intgratsiyalangan ta’limdan foydalanish usullari, dars ishlari ko’rsatilgan.
Keywords: integratsiyalangan ta’lim; boshlang’ich ta’lim; integratsiyon bog’liqlik; «Shaftolining novdasi»; o’qishni tashkil etish shakllari; mavzuni to’g’ri tanlash; integraciyalangan dars