ДАРС ЖАРАЁНИДА БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШИ МЕТОДИКАСИ - Жумамуратов, А.П. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада бошланғич синф ўқитувчиларининг дарс жараёнида ахборот технологияларидан фойдаланишининг асосий вазифалари – билим олишга, ижодга ва дунё янгиликларини билишга бўлган қизиқишини ривожлантиришдан иборат. Бошланғич синф ўқитувчилари дарс жараёнида компьютердан фойдаланиш учун маълумотлар олиши мумкин.