LOGARIFMLIK HÁM KÓRSETKISHLI TEŃSIZLIKLERDI INTERVALLAR USÍLÍNAN PAYDALANÍP SHESHIW - Asqarov, M. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Maqolada logarifmik va ko‘rsatkichli tengsizliklarni intervallar usulidan foydalanib echish yo‘llari misollar yordamida tushuntirilgan.
Keywords: tengsizliklar; intervallar usuli; soddalashtirilgan usul