ЭРКИН АЪЗАМ КИНОҚИССАЛАРИ ТИЛИНИНГ ГРАММАТИК ЖИҲАТДАН ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Холмуродова, М.И. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Эркин Аъзам киноқиссалари тилининг грамматик хусусиятлари, хусусан, лисоний бирликларнинг нутқий ифодаси тавсифи баён қилинган. Шунингдек, киноқиссалар матнида айрим тил бирликларининг социопрагматик имкониятлари таҳлил қилинган.