ЎЗБЕК ТИЛИДА ЎҚУВ ЛУҒАТИ ТИПЛАРИНИ АЖРАТИШ МУАММОЛАРИ - Баҳриддинова, Б.М. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада жаҳон, жумладан, ўзбек ўқув лексикографиясида ўқув луғати турлари, уларнинг типларини ажратиш билан боғлиқ муаммолар хусусида сўз боради.