БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИ БИЛИШ ФАОЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК – ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Tошева, Н.Т. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада бошланғич синф ўқувчиларининг билиш фаолятини ривожлантириш имконияти ва кейинги босқичларда замин ярата олиши, ўқувчи билиш фаолиятининг асосий субъекти сифатида намоён бўлиши таҳлил қилинган.