ТЕХНОЛОГИЯ ТАЪЛИМИДА ЎҚУВЧИЛАРНИ ХАЛҚ ҲУНАРМАНДЧИЛИГИ КАСБЛАРИГА ЙЎНАЛТИРИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Шомирзаев, М.Х. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада мактаб технология таълимида халқ ҳунармандчилигининг спектрал-вариатив компонентларини фанлараро такомиллаштириш мазмуни ёритилган.