BASLAWÍSH KLASS OQÍWSHÍLARÍN KITAP OQÍWǴA QÍZÍQTÍRÍW BARÍSÍNDAǴÍ WAZÍYPALAR - Ilyasova, Z.U. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Bu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini mustaqil ravishda kitob o’qishga qiziqtirish vazifalari haqida so’z boradi.
Keywords: boshlang’ich sinf; mustaqil kitob o’qish; qiziqtirish usullari; vazifalar