KISHI JASTAǴÍ BALALARDÍŃ KÓRKEMLIK XÍZMETIN RAWAJLANDÍRÍWDA ERTEKLERDIŃ ÁHMIYETI - Ibragimova, L. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Moqolada kichik yoshdagi bolalarning badiiy xizmatini rivojlantirishda ertaklarning ahamiyati haqida so’z boradi. Ertaklarning paydo bo’lish tarixi, ularning bolalar hayotidagi roli haqida qisqacha to’qtalib o’tilgan va ertaklardan misollar keltirilgan.
Keywords: ertak; janr; syujet; kichik yoshdagi bolalar; ertak mazmuni