ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНИҢ АРҚА ДИАЛЕКТИНДЕ ҚОЛЛАНЫЛАТУҒЫН СӨЗЛЕРДИҢ ТЕМАТИКАЛЫҚ ҲӘМ МӘНИЛИК ТҮРЛЕРИ - Қурбанбаева, Б.Р. (FAN va JAMIYAT, 2020)
The article deals with thematic and semantis types of words used in the northern dialect of the Karakalpak language.