ИНҚИЛОБИЙ ТРИБУНАЛ СОЛИҚ БЎЛИМИНИНГ ҚАТАҒОН СИЁСАТИ - Комолов, Д.П. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада Туркистон АССР ҳудудида совет ҳокимияти томонидан экстремал шароитларда ташкил этилган инқилобий трибуналларнинг иқтисодий соҳадаги қатағон сиёсати кенг турдаги тарихий ҳужжатлар асосида ёритиб берилган. Шунингдек,