ОДДИЙ ҚАМИШ (PHRAGMITES AUSTRALIS) ФИТОЦЕНОЗЛАРИНИ ҚАЙТА ТИКЛАШ ВА УЛАРНИ ХАЛҚ ХЎЖАЛИГИДА ФОЙДАЛАНИШ - Қосназаров, Қ.А.; Косназаров, Қ.Қ.; Алламуратов, М.О. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақола муаллифлари Орол денгизи ва Жанубий Оролбўйларида қамиш (Phragmites australis) ўсимлигини ўстириш ва унинг фитоценозларини қайта тиклаш муаммоларини сўз қилади. Кўрсатилган мақолани талабалар курс ишини, битрув малакавий ишини, бакалавр, диплом ишларини ва ҳ. б. магистерлик диссертация, шунингдек, докторантлар ўзларининг кўрсатилган мавзу бўйича илмий-тадқиқот ишларида фойдаланишлари мумкин.