ТАЛАБАЛАР ҚИЗИҚИШЛАРИНИ ФАОЛЛАШТИРИШ ЖАРАЁНИНИНГ ПСИХОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ - Юлдашева, С.Т. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада талабаларнинг қизиқишларини фаоллаштириш жараёнининг психологик жиҳатлари ҳақида сўз боради. Талабаларнинг ҳаётда, муносабатларда, ўзини такомиллаштиришда эстетик билимлари ва таассуротларидан фойдаланиш бўйича кўрсаткичлар ҳақида маълумотлар таҳлил қилинган.