БЎЛАЖАК ФИЗИКА ЎҚИТУВЧИСИНИНГ МЕТОДИК ТАЙЁРГАРЛИГИНИ КОМПЕТЕНЦИЯВИЙ ЁНДАШУВ АСОСИДА РИВОЖЛАНТИРИШ - Карлыбаева, Г.Е. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада бўлажак физика ўқитувчисининг методик тайёргарлигини ривожлантиришда компетенциявий ёндашувни татбиқ этиш (коммуникатив, ахборот билан ишлаш, ижтимоий фаол фуқоралик, умуммаданий ва математик саводхонлик, фан ва техника янгиликларидан хабардор бўлиш ҳамда фойдаланиш) ҳақида маълумотлар берилган.