5-7-синф ўқувчилари умумий жисмоний тайёргарлигининг йиллик динамикаси - Бахриддинов, Ҳ.З. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мазкур мақолада умумтаълим мактабларида таҳсил олувчи 11-13 ёшли мактаб ўқувчиларининг тезлик, куч, тезкор-куч, чидамлилик каби жисмоний сифаталрининг йиллик динамикаси ўрганилган.