Мактаб ўқувчилар жисмоний тайёргарлигининг йиллик динамикаси - Бахриддинов, Ҳ.З. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада 14-15 ёшдаги мактаб ўқувчиларининг тезкорлик, кучлилик, тезлик ва чидамлилик каби жисмоний хусусиятларининг йиллик динамикаси кўриб чиқилади.