Олий таълим муассасалари талабаларининг жисмоний маданиятини ривожлантириш масалалари - Аҳмедов, Ф.Қ.; Кулбоев, Н.С. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада олий таълим муассасалари талабалари жисмоний маданиятининг йўналишлари белгилаб берилган. Шунингдек, талабалар жисмоний маданиятидаги мавжуд муаммоларни аниқлашга қаратилган илмий назарий маълумотлар берилган.