ОИЛАДА БОЛАЛАРДА ГЎЗАЛЛИК ФАЗИЛАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Абдимуратов, Ж.П. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мазкур мақолада оилада болаларнинг гўзалликни қадрлай олиш, оиладаги маънавий муҳит, шахсни ижтимоий қадрият сифатида ўрганиш, авлод-аждодлар меросини бойитиш ва риаожлантириш ҳақидаги қобилиятларини ўстириш масалалари қараб чиқилган.