ЎЗ ЮРТИДАН ПАНОҲ ИЗЛАГАН ШОҲ ВА ШОИР - Амирқулова, З.М. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада атоқли ҳикоянавис Ҳайриддин Султоновнинг “Паноҳ” ҳикоясида Бобур образининг ифодаланиш хусусиятлари тарихий воқеалар асосида баён қилинган.