СУРХОНДАРЁ ВИЛОЯТИ САНОАТИНИНГ ИККИНЧИ ЖАҲАН УРУШИ МАНФААТЛАРИГА МОСЛАШТИРИЛИШИ - Тошов, К.Т. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Сурхондарё вилояти саноатининг иккинчи жаҳон уруши манфаатларига мослаштирилиши, халқ хўжалигининг фронтга сафарбар этилиши ва ишчи-ходимларнинг фаолияти архив манбалари асосида баён қилинган.