ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ҲУДУДЛАРИДА СИЛЛИҚ ҚИЗИЛМИЯ (GLYCYRIHIZAGLABRAL.) ЎСИМЛИГИНИ УРУҒДАН ЭКИБ КЎПАЙТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Ибрагимов, М.Ю.; Сабирова, М. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикаси ҳудудларида силлиқ қизилмия (GlycyrihizaglabraL.) ўсимлигини уруғдан экиб кўпайтириш технологиясини такомиллаштириш усуллари берилган.