«Хорезм балық өнимлери» акционерлик жәмийети 1-2-бөлим ҳәўизелери балықларының цестоза - Дактилогироз кеселлиги - Алламуратова, Г.Б.; Якупова, П. (FAN va JAMIYAT, 2020)
The article presents data on the fish disease, of the 1-2d department of the ponds of the Khorezm fish products joint-stock company, with cestosis-Dactylogyrosis.