ТАБАҚАЛАШТИРИШ АСОСИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ДАРСЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ МЕХАНИЗМЛАРИ - Зайниддинов, Т.Б. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу мақолада мактабда бошланғич синф ўқувчиларини табақали ёндашиш асосида ташкил этиш, унинг педагогик-психологик ҳамда физиологик томонлари борасида фикрлар баён этилган.