AZANGÍ GIMNASTIKALÍQ SHÍNÍǴÍWLAR MENEN SHUǴÍLLANÍWDÍŃ INSAN SALAMATLÍǴÍNA TÁSIRI - Ramazanov, M.; Joldasbaev, P. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada insonlarning jismoniy tarbiya mashg’ulotlari bilan tizimli shug’ullanishining mohiyati, ertalabki gimnastik mashqlar orqali salomatlikni yaxshilash usullari yoritilgan
Keywords: harakat; jismoniy faoliyat; jismoniy tarbiya; ertalabki gimnastika; atletik gimnastika; sport; jismoniy sifatlar; gigiena; effektiv; intensiv; mustaqil mash g’ulot