ÓSPIRIMLERDE DEPRESSIYA JAǴDAYÍ HÁM ONÍŃ JÚZEGE KELIW SEBEPLERI - Saparov, Sh.; Mambetnazarova, M. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada óspirinlarda uchraydigan depressiya holatining kelib chiqishi sabablari va uning psixoprofilaktikasi haqida sóz yuritiladi. Óspirinlarning depressiya darajalarini órganuvchi diagnostik metodikalardan foydalanilgan. Tahlillar asosida xulosalar berilgan.