MAKTABLARDA TEXNOLOGIYA DARSLARI JARAYONIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASHNING AHAMIYATI - Shamuratova, T.; Qurmanov, A.; Amanbaev, M.; Yuldasheva, N. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada Texnologiya fanini o’qitish jarayonida kompyuter texnologiyasıdan foydalanish orqali o’quvchilarda kreativ mushohada qilish qobiliyatini rivojlantirish masalalari yoritilgan.
Keywords: ma’lumotlarni izlash; saqlash; qayta ishlash va ulardan maqsadli foydalanish; kreativ fikrlash; kompetentlik