ИСЛОМ ҚАДРИЯТЛАРИНИ ОИЛАДА ШАКЛЛАНТИРИШ ЖАРАЁНИГА ОТА-ОНАЛАРНИ МАҚСАДЛИ ТАЙЁРЛАШ - Шамуратова, Э.С. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мазкур мақолада ислом қадриятларини оилада шакллантириш жараёнига ота-оналарни мақсадли тайёрлаш масалалари ҳақида сўз боради. Фарзанд тарбияси жараёнида ота-оналарга ёрдам кўрсатиш, оилада соғлом маънавий муҳитни таъминлашга кўмаклашиш масалалари таҳлил қилинади.