BOSHLANG’ICH SINF TEXNOLOGIYA TA’LIMI DARSLARINING SAMARADORLIGINI OSHIRISHGA INNOVATSION YONDASHISH - Sanakulov, X.R.; Sanakulova, A.R. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf texnologiya darslarida o`quvchilarni kasb-hunarga yo`naltirishga oid metodik tavsiyalar berilgan.
Keywords: mehnat; ta’lim va tarbiya; o’quvchilar; rangli qog’oz; karton; qaychi; qo`l mehnati; qirqish; yelimlash