«ОЛИЙ НЕРВ ФАОЛИЯТИ ВА УНИНГ ЁШГА ОИД ХУСУСИЯТЛАРИ» МОДУЛИНИ ЎҚИТИШДА «БИРГАЛИКДА ЎҚИЙМИЗ» МЕТОДИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Палўанова, Г.; Марасулова, Д. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ҳамкорликда ўқитиш орқали талабалар ўқув топшириқларини биргаликда ўқишни ўрганадилар. Бу технология талабаларни ижодий изланишларга ундайди. Топшириқларни тўлиқ бажариши натижасида ўқув материалининг яхлит ўзлаштирилишига ва кўзланган мақсадларга эришиш учун харакат қилади. Шу билан бирга талабаларда масаланинг ечимини топа олиш, жамоада ишлаш имкониятини яратган бўламиз.