НУТҚ ФАОЛИЯТИ ТУРЛАРИНИНГ ТУРЛИ ФАНЛАРДАГИ ТАДҚИҚИ - Махсудова, Б.Х. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мазкур мақола нутқ фаолияти турларининг турли фанларда ўрганилишига бағишланган. Муаллиф нутқ фаолияти турларининг кўпгина олимлар томонидан таклиф этилган тасниф ва тавсифларини ўрганиб чиқади.