МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАРИНИНГ ЖИСМОНИЙ РИВОЖИДА ЯНГИ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ МУАММОЛАРИ ВА ЕЧИМЛАРИ - Эшпўлатов, Ж.Н.; Мехмонов, Р.Ю. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мақолада мактабгача таълим муассасалари тарбияланувчиларининг жисмоний ривожида янги ахборот технологияларидан фойдаланиш муаммолари келтирилган ва бугунги кундаги унинг ечимлари кўрсатилган.