ЎҚУВЧИЛАРДА ХАЛҚ МИЛЛИЙ ҲУНАРМАНДЧИЛИГИ КАСБЛАРИГА ҚИЗИҚИШНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ФАНЛАР ИНТЕГРАЦИЯСИ ИМКОНИЯТЛАРИ - Шомирзаев, М.Х. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мазкур мақолада умумтаълим мактабларида касбга йуналтиришнинг илмий-амалий ва психологик омилларини ташкил қилиш ва ўқувчиларни касб танлашга онгли равишда ёндашишга тайёрлаш масалалари қараб чиқилган.