ЎҚИТУВЧИНИНГ ИЖОДИЙ ПЕДАГОГИК МАҲОРАТИ ВА ХУСУСИЯТИ - Романова, С.; Койшыбаева, Г. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу мақолада ўқитувчи ижодий ёндашувининг педагогик фаолият ривожланишининг турли босқичларда намоён бўлиши, ўқитувчининг тафаккур мустақиллиги, мослашувчанлиги ва ўқитувчи таффакури тариққиёти масалалари ёритилган.